woensdag 29 september 2010

Racen met de tram...

Je moet het leven levend houden en ik doe dat vaak met spelletjes. Gezelschapsspelletjes, wedstrijdjes tegen mezelf of tegen anderen die niet eens weten dat ze in een wedstrijd zitten. Ik win dan ook vaak... Ik probeer dan bv. sneller te wandelen dan iemand anders of langer naar iemand te kijken zonder mijn ogen neer te slaan of als iemand mij voorbij wil steken probeer ik gas bij te geven waardoor die steeds op dezelfde hoogte blijft. Heel irritant misschien, maar ik vind het best grappig. Ik wandel ook nog af en toe 'op de volle tegels en niet op de lijnen', ik hou m'n adem in als we de tunnel inrijden of ik moet de sudoku af hebben voor we in Mechelen aankomen en zo kan ik nog wel even doorgaan...

Op de tram terug 's avonds bleek dat ik niet de enige was die spelletjes speelde. Toen we ter hoogte van de brug aan het sportpaleis terug boven de grond kwamen, zag ik een fietser rechts van de tram volle gas geven. Hij probeerde duidelijk de tram in te halen. En dus supporterde ik al lachend in m'n hoofd. Hij keek opzij en zag mijn volgende blik, waarop hij breed grijnsde. Ik grijnsde terug, stak m'n duim in de lucht en zwaaide wat meteen andere lachende blikken opleverde. Dus een raceke tegen de tram, maakt niet alleen je eigen dag leuker, maar ook die van de halve tram! Onthoud dit maar voor de volgende keer dat je naast een tram fietst... En als ik erin zit, zal ik luidop supporten en de hele tram aanmoedigen mee te doen!

4 opmerkingen:

  1. Haha, ik speel dezelfde spelletjes! Mijn favoriet is niet op het wit van het zebrapad stappen. Of van de 10 vrouwen die je nu ziet (in een winkel ofzo) daar moet je één uitkiezen om mee te trouwen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik winkel niet meer, ben het alarm beu :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als ge echt honger krijgt, geef dan een seintje hé. :-)

    BeantwoordenVerwijderen