woensdag 29 december 2010

Wie bent u?

Ik ben nieuwsgierig, dat vertelde ik jullie al... Soms heel erg nieuwsgierig. En soms breng ik mezelf in situaties waarin mijn nieuwsgierigheid ten top wordt gedreven en ik dat eigenlijk aan mezelf te danken heb. Wordt u al nieuwsgierig?
Wel eigenlijk gaat het deze keer niet eens over mij, maar over u! Ik ben nu enkele maanden bijna dagelijks iets aan het neerpennen en geregeld krijg ik hier leuke opmerkingen over, waarvoor dank! Ook van mensen die ik niet eens zo heel erg goed ken of waarvan ik niet gedacht had dat ze mijn dagdagelijkse bezigheden en hersenkronkels interessant zouden vinden.
Soms is het zelfs confronterend, want als ik hier iets vertel, bedenk ik nooit wie er allemaal 'mee luistert'... En af en toe maak ik mezelf ronduit belachelijk doordat ik met veel handgezwaai en enthousiasme iets begin te vertellen, waarop ik dan onderbroken word met een droog 'Ik weet het al, ik heb je blog al gelezen...'. Ik verpest mijn eigen inbreng in een gesprek met andere woorden...

Maar goed, ik had het over mijn nieuwsgierigheid en over u... Die nieuwsgierige aard van mij gaat af en toe een kijkje nemen in de statistieken van mijn blog om te zien hoeveel mensen mijn bedenkingen nu eigenlijk lezen en dat zijn er best veel. Daarbij kan ik ook zien waar die mensen zich dan bevinden en dat was helemaal verrassend! Jullie zitten niet enkel in België, maar ook in de Verenigde Staten, Nederland, Duitsland, Australië, Canada, Brazilië, Costa Rica, Zwitserland enz. En dus vraag ik me af wie jullie zijn... Af en toe krijg ik dan ook nog anonieme reacties en dan wordt het helemaal moeilijk. Help!

Mijn fantasie kan hier wel weg mee, want ik heb al heel wat verhalen en achtergronden bedacht, maar mijn nieuwsgierigheid heeft er last mee. En dus mijn vraag... Wie bent u?

10 opmerkingen:

 1. ik ben Lies: dertiger met een zwak voor chocolade en een trouwe volger van je hersenpinsels ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mij ken je, denk ik. :-)
  Maar ik herken het gevoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben ann, en trouwe lezer van je leuke schrijfseltjes, groetjes van JP ook en gelukkig nieuwjaar vanuit Dilsen
  't is hieronder anoniem, maar ik weet begod niet hoe ik dat anders moet doen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wie bent u? Amai, daar heb ik een hele café-avond voor nodig hoor. Ahja, tot morgen dus :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ilse, nog steeds in Leuven.
  Je blog verscheen op facebook net na onze toevallige 'hé-dat-is-lang-geleden' ontmoeting op de trein, en sindsdien blijf ik dus goed op de hoogte van je leven :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. bjhgdhsgdhgjhsjdskhdsjk30 december 2010 om 20:10

  haha en ik zeg het lekker niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. uw mama is mij les aan 't geven.Dit dacht ge al zeker?
  Prettig nieuwjaarsfeest hé

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jullie zijn allemaal brave zielen (behalve 'bjhgdhsgdhgjhsjdskhdsjk' al heb ik niet lang moeten denken wiens schuilnaam dit was)! Een welgemeende merci!

  BeantwoordenVerwijderen