maandag 3 januari 2011

Hoerenchance!

Hoewel ik het nieuwe jaar goed had ingezet, heb ik toch een steekje laten vallen zo bleek. Toen ik gisterenavond mijn gsm wilde opladen, bleek die nergens te vinden. In de hoop dat één van mijn compagnons zo vriendelijk geweest was hem voor mij in bewaring te houden, stuurde ik hen een bericht voor mijn gsm de geest zou geven. Tevergeefs echter, niemand had hem mee... Hij zal dus hoogstwaarschijnlijk in een appartementje in Nieuwpoort op de zesde verdieping zijn laatste rustplaats gevonden hebben.

Ik probeerde de batterij bijgevolg zoveel mogelijk te sparen en onder de middag zou ik op zoek gaan naar een nieuw exemplaar. Nu praat ik wel graag (verrassend niet waar?) en zeker met fijne mensen en dus pakte ik toch op toen die net voor mijn middagpauze rinkelde. Alles komt altijd goed bedacht ik en uiteindelijk zou ik een half uurtje later een nieuwe lader hebben.
Die assumptie werd echter meteen onderuit gehaald: 'Zo'n oud model, dat verkopen wij niet meer hoor mevrouw!' Grrr... Niet alleen zou ik dus m'n gsm niet meer kunnen gebruiken, dankzij mijn telefoontje was ik ook nog eens alle nummers en berichtjes kwijt! Zo stom van mij!
Ik voelde de ogen van de tieners achter mij trouwens in m'n rug prikken. Ik mocht er dan jonger uitzien, hierdoor viel ik vast en zeker door de mand! En dan zeggen dat er ook nog een hip roos toestel mét touchscreen thuis ligt dat ik niet gebruik omdat ik er niet mee om kan... Helemaal hip!

Nu ben ik wel een doorzetter én een optimist, dus besloot ik toch nog één winkel te proberen. Ook daar kreeg ik echter hetzelfde antwoord. Tot Charlotte (zo heette de vriendelijke verkoopster volgens haar badge) een ingeving kreeg, want hoewel ze achteraan al gaan checken was, liep ze plots terug weg. En toen ze weer tevoorschijn kwam, sprak ze de gevleugelde woorden 'Ge hebt echt hoerenchance!' terwijl ze mij een oude, vergeelde gsmlader aanreikte. Ik mocht hem hebben, zomaar voor niks! Awel, dat vond ik nu echt straf... Ik moest haar enkel beloven dat ik een eventueel nieuwe gsm bij haar zou kopen en dat heb ik dan ook prompt gedaan. Zou 2011 mijn geluksjaar worden?

2 opmerkingen:

  1. wat een slimme zet om zo vlug mogelijk een gsm te verkopen! gewoon een afgedankte oplader weggeven...haha en wie trapt daar onmiddellijk in.... ons sofieke!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 'k ben mee blij om dat schepje geluk !

    BeantwoordenVerwijderen