maandag 7 maart 2011

Mijn droomkastje...

Ik heb weer iets nieuws ontdekt en ben er al meteen aan verslingerd... De laatste tijd ben ik fel bezig met het aankleden en inkleden van mijn huisje, zoals u ongetwijfeld al opmerkte. En recent ben ik uit nieuwsgierigheid eens gaan rondneuzen op enkele tweedehandssites. Ik ben namelijk op zoek naar 'het perfecte kastje' voor op mijn slaapkamer. Ik zoek iets unieks, met karakter en vooral iets waar ik bv. een spiegel kan boven hangen en mijn oorbellen en kettingen enz. in/op kwijt kan. Een mooi elegant stoeltje ervoor zou het helemaal af maken. Ik zie het alvast helemaal voor me... Natuurlijk kom ik zo'n geweldig kastje tegen bij iemand in Gent. De hele tijd zoek ik op max. 20 km van Antwerpen en plots vergeet ik dat en: probleem! Ik heb namelijk geen auto...

Ik heb geprobeerd het uit m'n hoofd te zetten, maar dat lukt me niet. Naast dat kastje vond ik nog wel leuke dingen, maar ze bleven minder hangen. En dus probeer ik nu een plan te bedenken om het kastje toch tot in Merksem te krijgen. Zou de brandweer al plannen hebben vanavond?

1 opmerking:

  1. In me/juni heb ik een lichte vracht (peugeot partner), als ge tot dan kunt wachten, rijd ik wel een over en weer en koppelen we da aan iets aangenaams ? :-)
    Just thinking out loud...

    BeantwoordenVerwijderen